vorige pagina Archief 19 volgende pagina


linkarchief
Olve
Smartschool
VRT Radio1 radio1
http://bawa.be

289| Olve @ Hradec Kralove #03

Now the Czechs have visited us, I remembered I had never finished all the photographs from our visit to Hradec in October. Well, here they are.

Tereza Pilova
top

288| Ampulheta, of wat had je verwacht?

De vroege repetitiefoto's waarvan Els de schitterende affiche gebrouwd heeft. En dit was de doorloop.

Ampulheta-Joke De Swert
top

287| Somme 2010

Weer enkele dagen in Fort Mahon gezeten. Voor veel meer dan dit.

Fort Mahon
top

286| Italië #03

Aflevering #03.

Eline Bossuyt
top

285| Italië #02

Aflevering #02.

Kenneth Vos
top

284| Italië #0x

Dit gaat even duren. Ik heb de voorbije vakantiedagen vrijwel integraal doorgebracht met het doorploegen van mijn foto's. Maar de komende weken worden minder tijdvriendelijk. Vandaar deze 'sneak preview': een tamelijk willekeurige greep uit de collectie. Aflevering #0x.

Angèle Sindababwe
top

283| Italië #01

Ja, het was zo fantastisch als ze zeggen. Marjan doet hiernaast alvast een poging het juiste gevoel uit te beelden met behulp van een ijsje. Aflevering #01.

Seppe Wauters
top

282| Niederbronn #02

Het vervolg/la suite.

Seppe Wauters
top

281| Ilias op St-Lodewijk #02

Het aantal foto's is verdubbeld. De link blijft dezelfde.. Wat weinigen weten, is dat je op een grote foto kan doorklikken voor het posterbestendige origineel.

Peter De Laet
top

280| Ilias op St-Lodewijk #01

Jo Christiaens en zijn duizendkoppige helmborstelboswuivende zilverkelige twaalfvingerige team brouwden weer een grensverleggende totaalervaring. De eerste helft van enkele repetitiefoto's.

Jo Christiaens
top

279| Karnavalbal

Weer zo'n Olve-feestje waar alle leeftijdscategorieën samen behoorlijk uit de bol gingen. In dit geval eerstegraadsleerlingen, twee derdegraadsmeters in topvorm, en een pak leerkrachten van wie de fuifbestendigheid een diploma verdient.

Olve karnavalbal
top

278| Dolle donderdag

Enkele snapshots, en de klasfoto's, en enkele snapshots. Service van het huis: klik door op de grote foto, en je krijgt het afdrukkwaliteitorigineel.

Maryline Luyten
top

277| Lotte verhuist

Véronique naar het Zuiden, Justine terug naar het Noorden, Lotte naar het Zuiden. Klik op de grote foto, en je hebt het origineel voor prints.

Lotte Wauters
top

276| Middagconcert

Het is weer middagconcert geweest, met een primeur: een dansnummer om af te ronden. Dit > was het programma. Dit > zijn enige sfeerfoto's. Dit > is de video-registratie die Vincent ('De Fierens') Fierens maakte. Van de dans van Marjan en Céline voor Elise. Voor ons allemaal.

Marjan Maldoy
top

275| Comenius Tsjechië #02

Het golfen, en een heel klein stukje Praag.

Ward Bal
top

274| Comenius Tsjechië #01

Het was één van de fijnste Comenius-trips ooit, mede door de aanwezigheid van Ward. Dit is de eerste collectie foto's. Er volgen er meer.

top

273| Carine & Bart 125 jaar

La fête était helemaal comme nous het ons hadden rêvés. Ook van deze foto's kan je het origineel krijgen door door te klikken op de grote foto's.

top

272| Katelijne x Jan

Het jonge paar had een fotografisch erg mooie omgeving gecreëerd, waarin o.a. Sofie allerlei visueel aantrekkelijke dingen deed. Maar deze foto's gaan natuurlijk vooral over Jan & Katelijne. Als je op de grote foto nog eens klikt, krijg je het origineel.

Katelijne Geerts en Jan Wauters
top

271| Bal #09

Jawel, ik ben er nog steeds mee bezig. Aangezien deze memorabilia door nogal wat mensen uitgeprint worden, kan je op elk van de grote versies van deze foto's ook nog eens een keer doorklikken voor de originele 'volle' versie. Deze service is niet onbeperkt beschikbaar, dus mocht je de printversie willen downloaden, doe het nu.

Olve-bal 2009: Jef getild door de wereld.
top

270| Bawawards 2008-2009

De leerlingenraad 2008-2009 was zowat de eerste die écht door de directie als volwaardig gesprekspartner en door de leerlingen als waardevolle spreekbuis werd beschouwd. Omdat deze lichting het karakter had om die rol op te eisen, en de kwaliteit om die rol ook waar te maken. Een oververdiende Bawaward dus, bestaande uit mijn eeuwig respect en twee Chokotoffs per persoon. Dit zijn enkele foto's van onze eindejaarsbarbecue.

Jan De Deken
top

269| Free Hugs

Het is niet de stijl van de 6HW om 'Knuffeldag' ongemerkt te laten passeren. Pak vast.

Angèle en Ite
top

268| De Sinksenfoor

Als gewone bezoeker zou je me er met geen doodsbedreigingen naartoe krijgen, maar het mengsel van schaamteloze schreeuwerigheid, agressief licht en menselijke tristesse zijn natuurlijk wel gefundenes Fressen voor een beetje fotograaf. Ik ben uit antropologische belangstelling dus eens een avond op de Sinksenfoor gaan rondlopen. Ik heb er maar één woord voor: Dantesk.

P.S. Niemand heeft gemerkt dat deze site ondertussen zijn honderdduizendste bezoeker heeft zien passeren. Ook ik niet, want daar gaat het niet om. Het is goed, zo.

Antwerpen Sinksenfoor
top

267| Polytrolley 2009 #01

Aangezien ik tegenwoordig probeer te slapen 's nachts, begint de fotoverwerkingsachterstand echt dramatische vormen aan te nemen. Bereid jullie dus voor op een vreemd asynchroon mengsel van afleveringen over het eindejaarsbal (inderdaad, daar liggen er nog een aantal van te wachten), de Tsjechiëreis, de projectweek van de vierdejaars, de 'best of' sinds september 2008, het karnavalbal, en enkele familiebijenkomsten in verkeerde volgorde. Hier is alvast een eerste anachronisme: de eerste foto's van de eerste PolyTrolley (of hoe spellen we dat eigenlijk?). Druk NU 3x op de F11-toets!

PolyTrolley
top

266| Sponsor-marathon voor Lieve #02: She's done it!

Een marathon na een half jaar chronische vermoeidheid was natuurlijk gekkenwerk, maar ik had het Nele nu eenmaal een jaar geleden beloofd. Ik heb voor het eerst in mijn leven een wedstrijd niet uitgelopen, maar het was een vreugde om haar toch enkele uren te kunnen vergezellen. En het allerbelangrijkste: zij heeft het gewoon gedaan. In 3 58' 38" nog wel. Een indrukwekkende demonstratie van karakter. Enkele foto's

Nele Vervloesem + Bawa
top

265| Sponsor-marathon voor Lieve

Op 14 januari van dit jaar overleed Lieve (het meisje op de foto hiernaast) aan kanker. Oud-leerling en vriendin Nele Vervloesem was erg dicht betrokken bij het gevecht en het overlijden van Lieve.

Je kent het gevoel van machteloosheid in zo'n situatie: je wil iets doen om de wanhoop af te weren.

Nele doet iets. Zo kan je helpen met de marathon die wij op 11 oktober samen gaan lopen ten voordele SOFHEA vzw.

Voor Lieve, en voor onszelf. Een beetje voor Ragna en Ruut ook. Voor Boris.
Voor Elise.

Lieve
top

264|

Elise Delsaerdt
top

263| Herman Wauters 80

De foto's van het feest.

Herman Wauters
top

262| Lize x Tom #02

Dit is een selectie uit de officiële foto's. Wie een foto graag wil afdrukken: klik op de grote foto, en je krijgt het originele exemplaar.

Lize x Tom Wauters
top

261| Bal #08

Maar neen, we waren nog niet aan het eind. En ook deze aflevering #08 is nog (lang) niet de laatste.

Gebroeders Van Rompaey
top

260| Lize x Tom

Ik was niet de officiële fotograaf - die was meer dan goed genoeg. Hier is mijn bescheiden bijdrage tot de feestvreugde. Doe het duren, Tom en Lize.

Lize en Tom Wauters
top

Ruut Wauters 24/11/1989 - 03/04/2007

top
Verder terug in de tijdnaar archief

Archief

Je bent op zoek naar iets dat je eens op deze website hebt gezien, maar je vindt het niet terug? Het zit waarschijnlijk in één van deze archiefkasten. Je kan ook door de archiefpagina's navigeren met de pijltjes links en rechts van de titel bovenaan elke pagina. Wat doet die mooie madam daar? Wel, zij was mijn eerste link. Ze is ondertussen wel wat verlelijkt, maar de chatterbot werkt nog net als toen.


Lauren
omhoog
Omhoog
bart wauters
BArt WAuters lijdt aan een ernstige leerverslaving. Hij voelt zich dan ook uitstekend in het onderwijs. En erbuiten: alles bij elkaar tien jaar bij Hoskyns plc, Cap Gemini Ernst & Young, Ecomaster en De Nederlandse Taalunie. Momenteel is hij weer thuis op Olve, en leert daar met zijn leerlingen Nederlands, Engels en Informatica. En musiceert, speelt muziek, fotografeert, loopt minstens één marathon per jaar en leert meer; over leren bijvoorbeeld. En didactiek en informatica, vooral als daarvan een project te brouwen valt. BaWa heeft ook enkele hobby's, waaronder geschiedenis, wetenschappen en badminton. Dat kon allemaal niet als Carine Simon niet bestond, met wie hij in deze bibliotheek woont.
bannerbottomleft
Reacties? Graag! Klik hier.
Sinds 12 mei 2002 bent u bezoeker
Laatst gewijzigd op .